Septemberljus

Postad: 25 augusti 2015

Händelser, Septemberljus

Septemberljus på Tändsticksområdet

Lördagen den 26:e september har du möjlighet att uppleva området som satte Jönköping på världskartan på ett nytt sätt.

Från mörkrets utbrott till midnatt minst kommer delar av området att få spännande nya, tillfälliga ljussättningar gjorda av andraårsstudenter från Ljusdesignprogrammet vid Tekniska högskolan i samarbete med Phosforos ljusdesign och Jönköpings kommun inom ramen för Stadsbyggnadsvisionen. Ljussättarna och Jönköpings kommuns belysningsplanerare kommer finnas på plats under kvällen.

Ta chansen att uppleva Tändsticksområdet i nytt ljus och passa samtidigt på att besöka många av områdets verksamheter som håller kvällsöppet. Kvällen kommer att erbjuda en blandning av mat och dryck, konst, arkitektur och belysning.

Fler programpunkter presenteras efterhand – håll utkik!

– Foodtrucks vid Kulturhuset
– Bikupan provsmakning med mer utanför butiken kl 16-19
– Tändsticksmuseet vernissage kl 17 – öppet sent
– Konstgrafikerna vernissage kl 18 – öppet till 23
– Cajo – öppet till 24

Evenemanget på Facebook >>
Affisch: Septemberljus på Tändsticksområdet >>